kasblog.punt.nl
Technische ongemakken
Een tijdje terug is een artikel van dit blog spoorloos verdwenen: mijn recensie van het optreden van Patrick Watson in de Melkweg. Gelukkig heb ik deze nog ergens opgeslagen en zal hem binnenkort opnieuw plaatsen, maar irritant is het natuurlijk wel. Minstens zo mysterieus is dat mijn stuk over Bill Callahan binnen een paar minuten nadat ik het geplaatst had meer dan tweehonderd keer was bekeken, wat helemaal niet kan aangezien er steeds maar een of twee bezoekers tegelijk op mijn blog waren.
 
Ik heb navraag gedaan bij het beheer 'punt.nl' en nu blijkt dat mijn blog vol technische fouten zit. Dit is waarschijnlijk te verhelpen door wat filmpjes te verwijderen en dat zal ik binnenkort dus maar doen. De verouderde programmatuur van punt schijnt simpelweg mijn hoeveelheid aan informatie niet aan te kunnen. Dit zorgt er ook voor dat de opmaak van mijn blog nogal door de war is gehaald. Als ik mijn blog bekijk, ziet het er allemaal netjes uit. Maar ik gebruik de browsers Safari en Firefox. Het schijnt dat bekeken met Internet Explorer (de meest gebruikte internet-browser) mijn blog sinds enige tijd een rommeltje is. Bah!
 
Daarom een oproepje voor de lieve mensen die met enige regelmaat kasblog bezoeken (behalve degenen die ik hier al over gesproken heb):
 
Stuur mij een berichtje en laat me weten:
- Welke internet-browser je gebruikt (Explorer, Safari, Firefox, of iets anders)
- Of in de afgelopen twee maanden mijn blog er anders uit is gaan zien
- Of het 'menu' (poll, reacties, knock kock, rubrieken etc.) rechts van de pagina staat of ergens anders
- Of bij de stukken waar ik meerdere filmpjes geplaatst heb, deze filmpjes strak onder elkaar staan of niet
- Of het weleens voorkomt dat plaatjes over de tekst heen staan (waardoor je het niet meer kan lezen)
- Of er eventueel nog andere dingen opvallen die naar jouw idee niet zouden horen
 
Je kan je reactie gewoon bij dit stukje achterlaten, of mij mailen op: warme_brief@hotmail.com
 
Ik zou het zeer waarderen als je me dit allemaal even kan laten weten, óók als jouw browser mijn pagina wél laat zien zoals het naar jouw idee zou horen en er op jouw scherm niets veranderd is aan de opmaak en indeling de afgelopen tijd. Zoals gezegd kan ik de problemen zelf niet zien en ik vind het toch fijn om een indicatie te hebben hoeveel van mijn 'trouwe fans' mijn blog tegenwoordig anders ziet dan ik.
 
Vanzelfsprekend probeer ik de ongemakken zo snel mogelijk op te lossen. Tot die tijd helaas geen nieuwe stukjes, al heb ik weer een hoop te vertellen.

Reacties

jim op 20-06-2009 19:23
Ik gebruik Safari Nee, het is er niet anders uit gaan zien Het menu staat rechts De filmpjes staan strak onder elkaar De tekst en plaatjes staan nooit door elkaar heen -Er staat niets wat er niet zou horen (op de grappen over rondflapperende voorhuiden na) groeten, Jim
moeder op 21-06-2009 15:22
Wij gebruiken Windows Internet Explorer en de pagina komt niet zo handig over: er verschijntweldirect een nieuw artikel, maar voor het "menu" moeten we helemaal naar benedendoorscrollen. Filmpjesstaan meestal redelijk netjes onder, soms naast, elkaar.
 
door: Hans en Eva
 
keez op 21-06-2009 17:00
mij is niet echt iets raars opgevallen (het internet explorer). naast dat sinds een paar dagen het 'menu' met de pols e.d. onderaan staan.bij de filmpjes het ik 1 keer iets raars gezien (een paar overlapte regels in het stuk over eels) maar verder niks storends, laat staan verontrustends.
op 22-06-2009 11:31
Ik gebruik Windows Internet Explorer of Microsoft InternetExplorer- afhankelijk van waar ik ben, op kantoor of thuis.
 
Op beide werkt alles heel goed.
 
Door: Vera
Laura op 22-06-2009 12:24
he kasper,
 
Ik gebruik Internet Explorer en het is er inderdaad wel anders uit gaan zien. Het menu met de polls enzo staat helemaal onderaan de pagina. Sommige plaatjes zitten over de tekst heen en filmpjes staan niet 'strak' onder elkaar (soms zelfs naast elkaar). Verder zijn sommige stukjes 'versmald' zodat Arnon Grunberg een nóg smaller en lelijker hoofd krijgt dan dat die arme jongen al heeft..
 
Hoop voor je dat je je pagina weer recht kunt krijgen!
 
 
keez op 25-06-2009 00:22
kas! alles is prima leesbaar! ik wil In de sportschool #2!!
Evelien op 25-06-2009 11:21
Hoi Kasper, ik gebruik Firefox en je pagina ziet er prachtig strak uit. De rubrieken staan rechts, de filmpjes staan onder elkaar, de plaatjes staan tussen de tekst en er staan precies genoeg opvallende dingen op. Groeten van Evelien
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl