kasblog.punt.nl
Technische ongemakken #2
Beste Lezer van dit blog,
 
Ten eerste heel hartelijk dank voor de vele reacties (zowel per e-mail als per log-reactie) op mijn oproepje van vorige week! Het lijkt erop dat de meeste vaste bezoekers van kasblog mac-gebruikers zijn en met Safari of Firefox het precies zien zoals het de bedoeling is. Zoals ik al angstig vermoedde is voor gebruikers van Internet Explorer mijn blog echter een irritant zooitje geworden in de afgelopen maanden. Daarom heb ik wat veranderingen doorgevoerd:
 
- Zoals u ziet gebruik ik nu een ander lettertype dan voorheen, namelijk Verdana in plaats van Comic Sans. Dit is echter slechts om esthetische redenen en heeft niets met de technische ongemakken te maken. Lijkt me evenwel heel leuk als u me wilt laten weten wat u van deze typografische verandering vindt.
 
- Ik heb, soms met pijn in mijn hart, een hele zooi filmpjes en audio-fragmenten verwijderd uit oude stukken over muziek. Als het goed is zou dit het probleem moeten verhelpen dat explorer-gebruikers met mijn blog hadden. Maar zeker weten doe ik dit niet. Laat me dus aub weten of deze verwijderingen zin hebben gehad of niet: of het menu nu wél rechts van de pagina staat in plaats van onderaan, of er nu géén plaatjes meer over de tekst heen staan en of de paar filmpjes die er wel nog zijn nu ook strák onder elkaar staan. En, eventueel, of er nog andere dingen opvallen die volgens u niet zouden horen.

Vanzelfsprekend hoeven de mensen die mijn blog nooit anders hebben gezien dan de bedoeling was hier niet op te reageren. (Behalve natuurlijk in het vreselijke maar denkbare geval, dat het nu voor hen een zooitje is geworden.)
 
Bij voorbaat dank voor alle medewerking!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Uw Dierbare Oppergod

Reacties

keez op 27-06-2009 00:29
fijn dat je weer terug in je web bent kas! het ziet er allemaal weer uit zoals het hoorten het nieuwe lettertype werkt zeer verkwikkend.ik kan wel zeggen dathier een frisse wind waait. dat doet mij goedop deze warme dagen!
 
Jaap op 27-06-2009 21:34
En France aussi, nous sommes ravi d'avoir retrouvé notre araignée préférée sur sa toile. Nous nous rejouissons toujours autant de lire vos article qui nous font tantôt rire, tantôt pleurer. Continuez! Pour l'amour du ciel! Merci infinniment!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl