kasblog.punt.nl
Kasmix 2011
Voor het vijfde achtereenvolgende jaar heb ik onder de naam 'Kasmix' weer een eindejaarscompilatie in elkaar geknutseld, met daarop mijn favoriete muziek van de afgelopen twaalf maanden smakelijk aan elkaar gemixt. Kasmix 2011 is een bomvolle dubbelcd geworden, met vers werk van oude bekenden en gloednieuwe ontdekkingen, en vanzelfsprekend veel muziek die ook behandeld is in De Keuze van Kas. Download Kasmix 2011 hier. (Verboden te shuffelen!) Veel luisterplezier en een zalig uiteinde gewenst!
 
 

Reacties

J. op 04-01-2012 17:24
Ik heb een klein traantje gelaten om het verdwijnen van je radiorecensies, het was langzaamaan mijn hofleverancier voor nieuwe muziek geworden. Deze compilatie is prachtig, luister er haast onafgebroken naar.
Kasper Hendrik van Royen op 14-01-2012 20:56
Dat brengt mij in verlegenheid J., echt fantastisch om dit te lezen! Het definitieve einde hoeft het echter niet te zijn, waarschijnlijk zal de rubriek vanaf eind deze of begin volgende maand een vervolg krijgen als maandelijke podcast op hard//hoofd (met daarin vanzelfsprekend weer veel nieuwe muziek). Dus als dat doorgaat kan jij je leven weer oppakken en ik ook.
Hans (Brussel) op 12-01-2013 17:42

Beste Kas,

'k Ontdek net jouw mixen via Hard//Hoofd - knap, knap! - en zou dolgraag ook deze mix willen beluisteren.

Kan je alsjeblieft deze mix opnieuw uploaden?  

Keep up the good work!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl