kasblog.punt.nl
Kasblog 2.0

Lieve Kasbloglezer,

Meer dan vier jaar bestaat Kasblog inmiddels en zoals u kunt zien sinds vandaag met een geheel vernieuwde look. De 'hoge heren' van Punt vonden het tijd worden om hun pagina's te verhuizen naar een verbeterde digitale omgeving en wie ben ik dan, als moderne digibeet, om niet gedwee te volgen? Zo te zien is die verhuizing gelukkig probleemloos verlopen, want het gehele Kasblog-archief lijkt intact te zijn.

En dat archief is toch wel Kasblog's belangrijkste reden van voortbestaan, aangezien ik tegenwoordig helaas geen tijd meer heb (en in pakweg de afgelopen twee jaar niet heb gehad) om exclusieve content voor dit blog te produceren. Kasblog dient nu eigenlijk uitsluitend als doorgeefluik voor artikelen die elders (voornamelijk op hard//hoofd) te lezen zijn en geeft daarmee een mooi overzicht van al mijn schrijfactiviteiten. Maar wie het leuk vindt om op een regenachtige zondagmiddag te grasduinen door de verschillende categorieën, om stukjes te ontdekken die echt alleen hier te vinden zijn (en hoe verder je teruggaat in de tijd hoe meer dat er worden), moet dat natuurlijk vooral kunnen blijven doen. Het is bovendien een troostrijke gedachte dat als er een tijd komt dat niemand mij meer wil hebben, Kasblog er nog altijd is als ultiem toevluchtsoord.

Een fijne vooruitgang is dat artikelen nu ook met een simpel klikje via sociale media te delen zijn. Daar ga ik dan natuurlijk ook meteen met dit stukje gebruik van maken. Lekker mijn digitale zaad verspreiden.

Mocht u nog op- of aanmerkingen hebben over hoe Kasblog er nu uitziet (of mocht u bepaalde zaken missen, of over vreemde slordigheidjes struikelen), laat het dan in een reactie hieronder weten. Er kan namelijk ongelooflijk veel aangepast worden, maar daar moet ik me nog in verdiepen. Voor nu vind ik het er wel prima uitzien zo, maar ik moet bekennen dat ik nooit echt een uitgesproken mening over dat soort zaken heb. Ik ben, zoals ze dat zeggen, meer een 'man van de inhoud'. Ach, je kan ook niet alles hebben.

Liefs,

Uw kreupele keizer

Reacties

Kasper op 10-12-2012 11:58

Mmm, blijkbaar werkt die 'like-button' nog niet zoals het zou horen, via Twitter gaat het wel perfect.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl