kasblog.punt.nl
Twee jubilea

Twee belangrijke evenementen voor in je agendaatje.

Ten eerste: Het vijftienjarig jubileum van filosofisch café Felix & Sofie. De avond heeft niet één, maar drie thema's, te weten: het Ware, het Goede en het Schone. Tja, wat heeft een mens ook eigenlijk meer nodig? Lees de fantastische aankondigingstekst, dan weet je dat je dit zeker niet mag missen!

Behalve een heel arsenaal aan Belangrijke Denkers, worden er ook wat columnistjes van stal gehaald. Een eeuwigheid geleden opende ik met grote regelmaat het filosofisch café met wat onzinnige overpeinzingen (voor de archeologen onder u is nog wel het een en ander terug te vinden in de krochten van dit blog), deze avond is het tijd voor een eenmalige comeback.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zal het ook nog eens dé perfecte avond worden voor pijnlijke stiltes. Ik heb namelijk de bijzondere eer om de achtergrondmuziekjes uit te mogen zoeken.

Komen dus!

 

Ten tweede....

Bestaat hard//hoofd verdulleme alweer vijf jaar! En dat betekent dus dat ik u ook alweer vijf jaar lastig mag vallen met mijn huishoudelijke beslommeringen. Nou ja, dat deed ik bij sommigen van jullie misschien al wat langer (onder meer via dit blog, dat nog zo'n twee jaartjes langer bestaat), maar dankzij dat prachtige internettijdschrift ben ik gegroeid als schrijver en als mensch. Ik zie ernaar uit om er nog minstens vijftig jaar deel van uit te blijven maken.

Deze verjaardag wordt niet kinderachtig gevierd. Het begint reeds om twee uur 's middags en dendert dan door tot diep in de nacht. Maar het is op een zondag, dus neem je schoonmoeder of je kater gewoon mee. Er staat van alles te gebeuren, maar afgezien van het thema ('Het Proces', want het leven in het algemeen en een internettijdschrift in het bijzonder kan worden beschouwd als een continu procédé) is alles nog GEHEIM. Nee, ik mag ook nog niet zeggen wat ik zal gaan doen. Maar reserveer een kaartje en klik op 'aanwezig', dan wordt u de komende tijd vanzelf gevoed met zalige hapjes informatie. Waanzinnig wordt het sowieso!

Al met al twee jubilea om van te jubelen! Dat was het weer, mijn uitagenda van vandaag. X

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl