kasblog.punt.nl
Herinneringsavonden

Deze maand presenteer ik maar liefst twee prachtavonden rond het thema 'herinneren'. Beiden worden georganiseerd naar aanleiding van de 'vergeetzondagen', een samenwerking tussen hard//hoofd en Castrum Peregrini (het onderduikadres aan de Herengracht, dat na de Tweede Wereldoorlog een denkplek voor betrokken kunstenaars werd). Alle vergeetzondagstukken tot nu toe zijn hier terug te lezen.

De eerste avond vindt plaats op vrijdag 20 maart in Castrum Peregrini en richt zich op 'Geheugengebreken'. Op het programma staan neurobiologe Brankele Frank, dichteres/schrijfster Amber-Helena Reisig, fotograaf Rein-Jelle Terpstra die herinneringen vastlegt van mensen die hun zicht verliezen en kunstenaar Rachel Heemskerk die een film maakte over de psychose van haar broer. Toegang is gratis, maar de ruimte beperkt. Mail simone@hardhoofd.com als je van een plaatsje verzekerd wil zijn. Meer info hier.

De tweede avond is tien dagen later, maandag 30 maart dus, in het Torpedo Theater. Het betreft de alweer zevende editie van HARD//HOOFD TORPEDEERT en ditmaal buigen we ons over 'Triomfantelijke Trauma's'. Op het programma prijken de onvergetelijke namen Meredith Greer, Simone Peek, Jan Postma en Rutger Lemm, met - alsof dat allemaal nog niet genoeg is - onder voorbehoud nog een vijfde ster. Zoals altijd eindigen we met een quiz om uw korte termijngeheugen te testen en hiermee valt een boek te winnen dat u altijd bij zal blijven. Een kaartje kost vijf euro's, die contant betaald dienen te worden. Onze vorige avonden in dit kleinste theater van de binnenstad waren reeds weken van tevoren dik uitverkocht, dus wil u hierbij zijn mail dan vandaag nog naar torpedo@hardhoofd.com. Meer info hier.

Al met al, twee avonden om nooit te vergeten. Komen dus, of die trying.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl