kasblog.punt.nl
h//h Torpedeert: Zinloze Zomers en Boekennacht-editie

Lieve vrienden en vijanden, het is weer eens zover: Trekt uw agenda's maar, want ik heb twee wáánzinnige avonden te presenteren.

De eerste is op vrijdag 29 mei, in het kader van de Boekennacht (die dit jaar als thema 'Opstand' heeft). Het betreft een samenwerking tussen h//h en SPUI25 en zal dan ook plaatsvinden op dat adres. Onder de titel 'Hard//Hoofd Torpedeert: de Boekennacht-editie' kunt u de meeslepende sprekers Derk Fangman, Simone Peek en de legendarische Torpedo Theater-directeur Carel Helder verwachten. We eindigen met een bijzonder pittige quiz voor de ware boekenwurmen onder u. Toegang is gratis, aanmelden zeer aan te raden. Meer info hier.

Tien dagen later, maandag 8 juni dus, is het dan weer tijd voor een reguliere editie (de achtste alweder) van HARD//HOOFD TORPEDEERT. Het thema is ditmaal 'Zinloze Zomers'. Op ons meest gevarieerde programma tot nu toe prijken de prachtige namen van Jesje de Schepper, Basje Boer, Rachel Heemskerk & Marcel Herkelman, Jeroen van Rooij, Jean-Maxim van Dijk en onze kersverse hard//hoofdredacteur Olga Korts. Zoals altijd eindigen we ook hier weer met een bloedstollende quiz. Natuurlijk in het Torpedo Theater, natuurlijk vandaag nog reserveren via torpedo@hardhoofd.com. Meer info hier.

Tot een van deze avonden, of beter nog (doe eens gek jij): tot allebei!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl