kasblog.punt.nl
De wc-fluisteraar

De vaste lezers van hard//hoofd weten natuurlijk dat eens in de zoveel tijd de site volledig losgaat op een zogeheten thema-week en zij leven hier naar verluidt steevast koortsachtig naartoe. Goed nieuws voor deze mensen: het is weer zover! En ditmaal is het thema: 'para'. Dat is een paraplubegrip voor onder meer paranoïde parasieten, para-abnormale paracetamollen en parabolische tubes paradontax.


Tot dusverre zijn een indringende inleiding, de bekentenissen van een hypochondrische complotdenker, een tip om te trippen op gekte en een betoog tegen de romantisering van psychoses te lezen, maar de week is natuurlijk nog maar halverwege, dus blijf die site vooral in de gaten houden voor nog veel meer moois!

Ik maakte van de gelegenheid gebruik om mijn ervaringen met de alternatieve toiletzorg met de mensheid te delen. Dat begint zo:

---------------------------------------------------------------------------------------

Voor de vierde keer in drie maanden zit mijn toilet verstopt. De eerste keer heb ik hem ontstopt met een plastic zakje om mijn hand. De andere keren heb ik een mannetje laten komen. Steeds spoelde mijn toilet daarna even goed door, maar de verlossing bleek van korte duur te zijn.

‘Heb je weleens overwogen om ernaar te laten kijken door iemand buiten het reguliere circuit?’ vroeg mijn goede vriendin Espje onlangs toen ze terugkwam van een ontmoeting met een vergeten drol.
‘Wat bedoel je?’ vroeg ik, starend naar mijn voeten.
‘Een holistische loodgieter. Die kijkt niet alleen naar de afvoerbuis en dergelijke, maar licht het gehele wezen van de pot door. Best goed om dat eens in de zoveel tijd te doen hoor, ook zonder verstopping. Zo’n verstopping is natuurlijk alleen maar een symptoom van een dieperliggend probleem, dat snap je toch ook wel?’ [Lees verder op hard//hoofd]

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl